Draw Something 2: Het tekenen gaat door

Door: Robin Smit | 03 mei 2013 21:29

iPad

Het lijkt nog niet zo heel lang geleden sinds heel Nederland aan het tekenen is geslagen met de multiplayer game Draw Something. Vanaf nu kunnen we ook aan de slag met het nieuwste deel van de game, namelijk Draw Something 2.

In de game Draw Something is het de bedoeling om woorden uit te tekenen voor vrienden om ze vervolgens te laten raden welk woord jij bedoelt. Het nieuwste deel van de game is socialer dan zijn voorganger en biedt je bovendien nieuwe mogelijkheden waarmee je jouw tekeningen nóg mooier te maken.

Het sociale aspect in Draw Something 2 wordt gekenmerkt door de mogelijkheid om tekeningen van vrienden te bekijken en deze samen te bespreken. Dit is een leuke toevoeging die soms tot hilarische discussies kan leiden. Een andere verbetering is de mogelijkheid om met bekende mensen te spelen. Dit is echter wat de game je laat geloven, maar in de realiteit lijkt het vrij ongeloofwaardig dat Carly Rae Jepsen jouw tekeningen bekijkt. Een leuk idee dus, maar niet veel meer dan gebakken lucht.

Net als bij het vorige deel van Draw Something kan je geld verdienen of kopen dat je kan gebruiken om nieuwe kleuren en tekenmaterialen in de game aan te schaffen. Het aanbod van de kleuren en materialen is erg groot, waardoor je echt je eigen tekenstijl kan ontwikkelen in Draw Something 2.

Kortom

Draw Something 2 is het vervolg op het populaire Draw Something. De game brengt onder andere nieuwe sociale functies en meer tekenopties. Alhoewel niet alle nieuwe functies even goed zijn kan de game als een waardige vervolg op zijn voorganger worden gezien.

Beoordeling: 7/10

Prijs: € 2,69 / Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Download Draw Something 2 in de AppStore

0 Reactie(s) op: Draw Something 2: Het tekenen gaat door

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.