Download tien miljardste app en win 10.000 dollar iTunes Gift Card

Door: Wouter Hoeffnagel | 17 januari 2011 10:30

Nieuws

Apple is aan het aftellen naar de tien miljardste download in de App Store. De persoon die de tien miljardste app download maakt kans op een iTunes Gift Card van 10.000 dollar. Overigens kan je ook met de wedstrijd mee doen als je geen app wilt downloaden of aanschaffen.

Uiteraard zijn er allerlei regeltjes verbonden aan de website. Als je een app download doe je automatisch mee met de wedstrijd. Je kunt echter ook meedoen zonder een app te downloaden. Dit kan door je handmatig op de website aan te melden. Per dag mag je maximaal vijfentwintig keer mee doen per dag. Dit wordt berekend aan de hand van je iTunes-account en emailadres.

Let overigens op. Mocht je nou de gelukkige zijn die de tien miljardste app download, dan krijg je van Apple een formulier thuis gestuurd. Dit formulier moet je vervolgens binnen 48 uur terug sturen om de prijs daadwerkelijk in ontvangst te kunnen nemen. Ben je te laat? Dan gaat de prijs naar een andere deelnemer.

Daarnaast stelt Apple in de regels van de wedstrijd dat het bedrijf de naam, foto's, biografische gegevens, voorkeuren en koopgeschiedenis van de winnaar mag gebruiken voor promotionele doeleinden.

0 Reactie(s) op: Download tien miljardste app en win 10.000 dollar iTunes Gift Card

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.