Diablo III krijgt update voor Retina-scherm MacBook Pro

Door: Elmar Rekers | 12 juni 2012 14:35

Nieuws

Ontwikkelaar Blizzard zal de Mac-versie van Diablo III optimaliseren voor het Retina-scherm op de nieuwe MacBook Pro. Dat maakte Apple maandagavond bekend tijdens een persconferentie op de WWDC.

Apple lanceerde maandag een 'next generation' MacBook Pro, die voorzien is van een 15 inch Retina-beeldscherm. Dit display heeft een resolutie van 2880 x 1800 pixels, wat 220 pixels per inch tot gevolg heeft. Om hier optimaal gebruik van te maken zal Blizzard met een update komen voor de Mac-versie van Diablo III, waardoor de game deze resolutie ondersteunt.

"U krijgt hiermee een spel-ervaring voorgeschoteld zoals u die nog nooit bent tegengekomen", aldus Apple-topman Phil Schiller tijdens de presentatie van de verbeterde Diablo III. Opvallend was dat Apple tijdens de persconferentie veel aandacht besteedde aan games. Vooral de komst van het Game Center naar OS X moet de Mac-systemen volgens Schiller omvormen tot sterkere gaming-apparaten.

MacBook Pro met Retina-display

De MacBook Pro met Retina-scherm is per direct door Apple in de verkoop gegooid. Het notebook beschikt over een Core i7-processor met een kloksnelheid van maximaal 2,7 GHz. Verder kan er tot 16 gigabyte aan RAM ingebouwd worden en is er de grafische ondersteuning van een Nvidia Kepler GT 650M. Het apparaat is verkrijgbaar vanaf 2.279 euro.

0 Reactie(s) op: Diablo III krijgt update voor Retina-scherm MacBook Pro

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.