Deus Ex: The Fall: Meeslepend en indrukwekkend

Door: Robin Smit | 14 juli 2013 12:52

iPad

Met een gameserie die zijn oorsprong vindt op consoles een uitstapje maken naar mobiele apparaten kan erg gewaagd zijn. De mogelijkheden van een iPhone of iPad zijn immers nog niet zo groot als die van een volwaardige console. Square Enix gaat met Deus Ex: The Fall echter tegen de natuurwetten van mobiel gamen in.

In Deus Ex: The Fall speel je met Ben Saxon, een voormalig lid van de Britse SAS. Tijdens jouw diensttijd bij de SAS ben je samen met je team verraden, waardoor veel van je voormalige vrienden zijn omgekomen. Nu, in het jaar 2027, is het tijd voor wraak. Dit levert een meeslepend verhaal op dat erg indrukwekkend is voor een mobiele game.

Je speelt Deus Ex: The Fall in de eerste persoon en het is jouw taak om je zo door verschillende, prachtig vormgegeven, levels te werken. In de levels krijg je te maken met veel vijanden waarbij je zelf kan beslissen hoe je die te lijf wil gaan. Hack jij je ongezien een weg door afgesloten deuren of zorg je ervoor dat geen kogel in je wapen onbenut blijft?

Vanaf het eerste moment heeft Deus Ex: The Fall me erg kunnen boeien en verrassen. Wel moet worden vermeld dat de besturing van de game, voornamelijk tijdens gevechten, niet erg fijn werkt. Het is te hopen dat dit met een update wordt opgelost of dat we game binnenkort ook kunnen gaan spelen met een gamepad.

Kortom

Deus Ex: The Fall is een spannende game met een meeslepend verhaal waarin je wraak neemt op jouw verraders. De game ziet er prachtig uit en is, zeker voor een mobiele game, erg indrukwekkend. Wel had de besturing iets beter gemogen.

Beoordeling 9/10

Prijs: € 5,99

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Deus Ex: The Fall in de App Store

0 Reactie(s) op: Deus Ex: The Fall: Meeslepend en indrukwekkend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.