Dertien leuke Apple-cadeau's voor de feestdagen

Door: Wouter Hoeffnagel | 16 november 2010 16:13

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

Andere iPods

Apple biedt naast de iPod touch ook andere iPods aan, namelijk de iPod classic, iPod nano en iPod shuffle. Deze muziekspelers zijn goedkoper dan de iPod touch en bieden dan ook minder functionaliteiten. Zo is het op deze drie apparaten niet mogelijk om apps te installeren. Ook beschikken de muziekspelers niet over een camera.

iPod classic

De iPod classic is een iPod die gericht is op het afspelen van muziek en video. Het apparaat heeft 160 GB aan opslagruimte, waardoor je tot 36 uur muziek of 40.000 nummers bij je kunt hebben. Het apparaat is beschikbaar in zowel zilver als zwart. Het apparaat speelt naast muziek ook video's af en je kunt er foto's op bekijken. De iPod classic heeft een 2,5 inch LCD-scherm met LED backlight. Het apparaat beschikt niet over een touch screen, waardoor de besturing geregeld moet worden via een Click Wheel. Dit is een ronde knop waarmee je door de muziek heen kunt bladeren, muziek kan aanklikken en heen en weer kunt gaan tussen verschillende schermen van de iPod. De iPod classic kost 229 euro.

De iPod classic

iPod nano

De iPod nano is een muziekspeler voor mensen die een klein apparaat willen waarmee zij muziek kunnen beluisteren. Het apparaat is slechts 37,5 mm hoog, 40,9 mm breed en 8,78 mm dik. Dit is inclusief de clip waarmee je de iPod nano aan bijvoorbeeld een broekriem kunt bevestigen. Het apparaat heeft een touch screen gekregen waardoor je de iPod via het scherm kunt bedienen. Het is niet mogelijk om apps op het apparaat te installeren. De iPod nano is beschikbaar in zowel 8GB- als 16GB-versie. De 8GB-versie moet 159 euro kosten en biedt ruimte voor ongeveer 2000 nummers. De 16GB-versie heb je voor 189 euro in je bezit en biedt ruimte voor ongeveer 4000 nummers. De muziekspeler is beschikbaar in de kleuren zilver, grijs, blauw, groen, geel, roze en rood.

De iPod nano

0 Reactie(s) op: Dertien leuke Apple-cadeau's voor de feestdagen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.