Dertien leuke Apple-cadeau's voor de feestdagen

Door: Wouter Hoeffnagel | 16 november 2010 16:13

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

iSeeU

Sinds kort is FaceTime beschikbaar voor de iPhone. De applicatie voor videobellen kan alleen gebruikt worden als het toestel een camera aan de voorkant heeft, waardoor de 3GS buiten de boot valt. Met de iSeeU kan daarom op alternatieve wijze toch een videogesprek worden opgezet op de 3GS. Hiervoor kan helaas niet FaceTime worden gebruikt, maar wel andere apps die de zelfde functionaliteiten leveren.

De iSeeU is een systeem waarbij met een beugel een spiegel wordt bevestigd aan het toestel. Deze spiegel weerspiegelt vervolgens je gezicht in de camera van de 3GS, waardoor je jezelf alsnog zichtbaar kunt maken aan je gesprekspartner. Wil je iets laten zien aan de andere persoon via de camera aan de achterkant? Dan kun je de beugel simpelweg wegdraaien, waarna deze camera weer bruikbaar is. De iSeeU is binnenkort beschikbaar via de fabrikant Playmass en kost 24,95 dollar.

De iSeeU

iPod touch

De iPod touch is de meest uitgebreide variant van de muziekspeler iPod. Op de iPod touch kun je naast muziek luisteren ook video's bekijken en apps installeren. Het apparaat kan de zelfde apps aan als de iPhone, die te vinden zijn in de App Store. Het apparaat ondersteund de codecs H.264 en MPEG-4 en kan de QuickTime- (.mov), mp4- en m4v-videobestanden afspelen.

De iPod touch kan via Wi-Fi met het netwerk worden verbonden, waarna het apparaat toegang kan hebben tot het internet. Het apparaat beschikt over een camera aan zowel de voor- als achterkant. Hierdoor kun je met de camera aan de achterzijde video-opnames maken, terwijl de camera aan de voorzijde bedoeld is voor FaceTime. Met FaceTime kun je videobellen met andere iPod touch- of iPhone-bezitters. Binnenkort brengt Apple ook de volledige versie van FaceTime voor de Mac op de markt, waardoor je ook met Mac-gebruikers zal kunnen gaan videobellen.

Ook de iPod touch is beschikbaar in verschillende versies. Het gaat hierbij om een 8GB-, 16GB- en 32GB-versie. De 8GB versie gaat voor 229 euro over de toonbank en de 32GB voor 299 euro. Om de 64GB-iPod touch in je bezit te krijgen zul je 399 euro moeten betalen.

De iPod touch

Horn Stand

De Horn Stand van Bone Collection is een speaker voor de iPhone die geen stroom nodig heeft. Door de vorm van de Horn Stand wordt het geluid uit de speaker van de iPhone versterkt. Het accessoire is bedoeld voor de iPhone 4, maar is ook in combinatie met de iPhone 3GS te gebruiken. De 3GS moet wel achterstevoren in de Horn Stand worden geplaatst, aangezien de speaker van het apparaat op een andere locatie zit dan bij de iPhone 4.

Nadat je de iPhone in de Horn Stand hebt geschoven verdwijnt de homeknop in het accessoire. Om te voorkomen dat je deze hierdoor niet meer kunt gebruiken is precies op de locatie van de homeknop een knop aangebracht in de Horn Stand. Hierdoor kun je het toestel blijven gebruiken terwijl deze in het accessoire staat. Helaas geld dit niet voor de 3GS, aangezien deze achterstevoren in de Horn Stand moet worden geplaatst. Ook is de iPhone op te laden terwijl deze in de Horn Stand staat. De Horn Stand is verkrijgbaar voor 18,95 euro bij Webshop Today.

De Horn Stand

0 Reactie(s) op: Dertien leuke Apple-cadeau's voor de feestdagen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.