Dertien leuke Apple-cadeau's voor de feestdagen

Door: Wouter Hoeffnagel | 16 november 2010 16:13

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

iPhone 4

De iPhone 4 is de laatste versie van de iPhone. Met het toestel kun je naast standaardfuncties zoals bellen, sms'en en internetten ook de mogelijkheid om apps te downloaden uit de App Store. Hierdoor kun je het toestel naar eigen wens aanpassen en de apps downloaden die voor jou interessant zijn. Ook kunnen deze apps je helpen bij het versnellen van je dagelijkse activiteiten zoals het controleren van je mail, updaten van je sociale netwerk of op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

De iPhone 4 is net als de iPad in verschillende varianten beschikbaar. Het gaat hierbij om versies met 16GB en 32GB. Door problemen met de ontwikkeling van de witte variant van het toestel is de iPhone 4 alleen verkrijgbaar in het zwart. Het toestel is vanaf 26 november 2010 verkrijgbaar in combinatie met een abonnement van KPN, Telfort, Hi, Vodafone of MTV Mobile. Daarnaast blijft het toestel beschikbaar met een abonnement van T-Mobile, die de iPhone 4 sinds de lancering in Nederland heeft aangeboden.

In dit geval moet je vaak bijbetalen om de iPhone 4 mee naar huis te kunnen nemen. Het bedrag dat je extra moet neerleggen hangt af van zowel de versie van de iPhone als het abonnement dat je hierbij afsluit. Zo krijg je de 16GB iPhone 4 gratis bij een tweejarig Vodafone 1000 abonnement. Bij een eenjarig Vodafone 150 abonnement moet je echter 429 euro bijbetalen.

Ook kun je de iPhone 4 zonder simlock aanschaffen bij webwinkels zoals Ritel, Algebeld of Studentmobiel. Bij dit soort winkels kost de iPhone 4 16GB gemiddeld 799 euro en de 32GB-variant 939 euro. Voor meer informatie verwijzen we je naar het artikel ' iPhone kopen - webwinkels, providers en prijzen'.

De iPhone 4

PowerSpring 4

De PowerSpring 4 van accessoire-maker Mili verdubbeld de tijd dat de batterij van de iPhone 4 mee gaat. Vooral mensen die langere periodes onder weg zijn of mensen die hun iPhone zeer intensief gebruiken kunnen problemen hebben met de batterijduur van de iPhone 4. De batterij van de iPhone 4 kan niet worden vervangen, waardoor het niet mogelijk is een extra batterij mee te nemen. De PowerSpring 4 moet dit probleem oplossing. De extra batterij is verwerkt in een beschermhoes, waardoor de iPhone ook gelijk wordt beschermd. Het accessoire kost 54,99 pond sterling, wat gelijk staat aan ongeveer 65 euro.

De PowerSpring 4 van Mili

iPhone 3GS

De iPhone 3GS is ook een mogelijk als je toch een iPhone wilt geven of krijgen, maar de iPhone 4 te duur vindt. De iPhone 3GS is het model dat voor de iPhone 4 kwam en wordt nog steeds geleverd. Het toestel is langzamer dan de iPhone 4 en heeft een geen Retina-scherm, dat moet zorgen voor een scherper en helderder beeld.

Het apparaat wordt nog steeds ondersteund en heeft daarom exact dezelfde versie van het iOS-besturingssysteem als de iPhone 4. Hierdoor kun je ook precies dezelfde apps installeren. Doordat iOS 4.1, de huidige versie van het besturingssysteem, zich volledig richt op de iPhone 4 is de 3GS langzamer dan bij de lancering van het toestel. In iOS 4.2, die deze week nog uit moet komen, zijn deze problemen volgens Apple verholpen.

De iPhone 3GS wordt via Apple alleen nog geleverd als de 8GB-versie. Sommige webwinkels hebben de 16GB nog op voorraad, waardoor deze soms nog verkrijgbaar is. De voorraad wordt echter niet meer aangevuld, waardoor het steeds lastiger wordt deze versie te vinden. De 3GS is zowel met een abonnement van KPN, Telfort, Hi, Vodafone, T-Mobile of MTV Mobile beschikbaar. Het toestel krijg je bij sommige abonnementen gratis, terwijl je bij andere flink moet bijbetalen. Zo is het het toestel gratis verkrijgbaar in combinatie met bijvoorbeeld een tweejarig i-500 of i-1000 abonnement van KPN of Hi. Ook bij een tweejarig Telfort 1000 abonnement gratis. Bij een tweejarig Telfort 100-abonnement moet je nog 409 euro bijbetalen.

Daarnaast is het toestel via webshops los verkrijgbaar. Deze wordt simlockvrij geleverd bij onder andere BelSimpel, iPhoneMonster en 2Call. Het toestel kost hier ongeveer 620 euro. Voor meer informatie verwijzen we je naar het artikel ' iPhone kopen - webwinkels, providers en prijzen'.

De iPhone 3GS

0 Reactie(s) op: Dertien leuke Apple-cadeau's voor de feestdagen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.