Death Rally in App Store! De klassieker is terug!

Door: jalmar-westerhoff | 31 maart 2011 17:01

Nieuws

Na 15 jaar komt Remedy Entertainment met het vervolg van een all time classic, en dit keer exclusief voor de iPhone en iPad. De remake van Death Rally is bijzonder goed gelukt en is ongetwijfeld een van de leukste race spellen die er te vinden is. Met geheel vernieuwde gameplay en graphics zal Death Rally vanaf vandaag de hitlijsten in de App Store gaan binnentreden.

In deze top-down racing game neem je de rol in van bestuurder en strijd je voor roem, geld, betere auto’s en nog betere wapens voor op je auto. Je speelt tegen 4 spelers en alles is toegestaan in deze arcade racegame. Ga je voor de overwinning door de snelste te zijn of ben jij iemand die alle tegenstanders wil elimineren om te winnen? Door je auto voor jouw speelstijl klaar te maken kan je met upgrades zoals nieuwe banden, armor of wapens kan je de strijd aangaan.


Zodra je de kleur van jouw Volkswagen Beetle hebt uitgekozen (de eerste auto waar je mee begint) kan je eerste race beginnen. In het begin zal het vooral een kwestie van survivallen worden en proberen de eindstreep te halen. Een nieuwe auto zit er dan voorlopig niet in aangezien je al je geld moet stoppen in reparaties en kleine upgrades. Na elke race heb je weer de mogelijkheid om je geld uit te geven die je tijdens het racen gewonnen hebt. In de Black Market kan je niet alleen terecht voor je dagelijks aanbevolen hoeveelheid wapenarsenaal, maar ook sabotage van je tegenstanders is mogelijk voor de volgende race.

Updates

Remedy Entertainment belooft de game vaak van gratis updates te voorzien zodat spelers regelmatig met nieuwe mogelijkheden worden uitgedaagd. Ook belooft de ontwikkelaar over enige tijd een multiplayer-functie aan te brengen. Total Chaos!

Bekijk hieronder de trailer van de game.[youtube]DhztWSxbFQA[/youtube]

Death Rally gaat ongetwijfeld een topper worden, zowel de oldskool gamers die het spel op de PC hebben gespeeld als de nieuwe gamers zullen niet teleurgesteld worden. Death Rally heeft een 15% discount met de launch en is vanaf vandaag verkrijgbaar:

Download Death Rally Death Rally - Remedy Entertainment Ltd">hier voor de iPhone, en Death Rally - Remedy Entertainment Ltd">hier voor de iPad.

0 Reactie(s) op: Death Rally in App Store! De klassieker is terug!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.