Deadalus Touch: Heerlijke tekstverwerker voor onderweg

Door: Robin Smit | 03 juni 2013 16:13

iPad

Een iPhone of iPad mag dan misschien niet het fijnste apparaat zijn voor het verwerken van tekst, maar aangezien dit de apparaten zijn die je het meeste bij je hebt is het weleens handig als je even snel iets kan schrijven. Natuurlijk kan je dit doen in je notities, maar Deadalus Touch geeft je net iets meer mogelijkheden.

Deadalus Touch is een een tekstverwerker voor de iPhone en iPad die zich kenmerkt door zijn strakke vormgeving. In de app kan je verschillende digitale stapels papier aanmaken waarop je aantekeningen kan maken of teksten kan schrijven. Erg fijn tijdens het schrijven van teksten in de app is dat je niet wordt afgeleid door overbodige elementen op je scherm. Zo ben je één met je tekst, wat wel zo fijn is.

Wat verder erg prettig is aan Deadalus Touch is dat de app vele mogelijkheden biedt tot het aanpassen van interface aan jouw wensen. Zo kan je snelkoppelingen naar bepaalde functies boven het toetsenbord plaatsen en de kleuren en lettertypen van teksten aanpassen.

Teksten die je schrijft in Deadalus Touch worden automatisch gesynchroniseerd via iCloud. Wanneer je ook in het bezit bent van een Mac kan je teksten eventueel ook synchroniseren met de Mac app Ulysses III. Deze app is van dezelfde makers als Deadalus.

Kortom

Deadalus Touch is een app voor de iPhone en iPad waarmee je tekst kan verwerken. De app valt op door de strakke en overzichtelijke interface. Daarnaast is de app aan te passen naar jouw wensen en worden teksten automatisch gesynchroniseerd via iCloud.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 4,49

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Deadalus Touch in de AppStore

0 Reactie(s) op: Deadalus Touch: Heerlijke tekstverwerker voor onderweg

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.