De Konings App van De Telegraaf: Alles dat je wil weten over de troonswisseling

Door: Robin Smit | 22 april 2013 21:05

iPad

Heel Nederland is in rep en roer, Amsterdam wordt langzaamaan afgesloten en de laatste munten met de beeltenis van Koningin Beatrix zijn geslagen. 30 april is de datum waarop Koningin Beatrix na 33 jaar het stokje doorgeeft aan Prins Willem-Alexander. Uiteraard is daar genoeg nieuws over en dat vraagt om een app.

In de Konings App van De telegraaf wordt al dit nieuws over de troonswisseling op 30 april aanstaande verzameld. In de app vind je alle nieuwsberichten die afkomstig zijn van De Telegraaf over de troonswisseling, van de datum van de aankondiging tot vandaag. Dit betreffen onder andere berichten over het privé-leven van de Oranjes, achtergrondinformatie en aankondigingen voor de grote dag.

Alle informatie in de Konings App is overzichtelijk geordend op een manier die je het gevoel geeft dat je een digitale krant aan het lezen bent. De berichten zijn fijn te lezen en kunnen snel worden gedeeld via Social Media. Wel is te merken dat de app met behoorlijk wat haast in elkaar is gezet, want veel meer dan het tonen van nieuwsberichten doet de app niet. Voor wie graag op de hoogte blijft van alle ins- en out rondom de troonswisseling heeft de app echter genoeg te bieden.

Kortom

De Konings App van de Telegraaf is een handige app voor iedereen die graag op de hoogte blijft van het laatste nieuws rondom de troonswisseling op 30 april. Veel meer dan nieuwsberichten en achtergrondartikelen heeft de app niet te bieden, maar voor de echte Oranje-fan is dit genoeg om zijn hart op te halen. Konings.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone, Android

Download De Konings App van De Telegraaf in de AppStore of op Google Play

0 Reactie(s) op: De Konings App van De Telegraaf: Alles dat je wil weten over de troonswisseling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.