De beste iPhone en iPad-apps in één app

Door: Redactie Computer!Totaal | 28 februari 2012 13:11

iPad

De zustersite van Computer!Totaal en MacWorld genaamd AppFish heeft een eigen iPhone-app gelanceerd, met dagelijkse Nederlandstalige app-reviews. "De beste apps in één app...". Gratis en voor niks.

AppFish is een zustersite van zowel Computer!Totaal en MacWorld, die zich volledig richt op het testen en beoordelen van iPhone, iPad en Mac-apps. Ook bundelt AppFish de beste apps in collecties, zodat je nooit meer lang hoeft te zoeken naar de perfecte app voor in de auto, tijdens een stedentrip, of voor een lekker avondje op de bank. Dagelijks wordt er door een vast team hard gewerkt om elke keer weer nieuwe apps te bieden.

De makers van AppFish zijn erg trots om te mogen melden dat AppFish vanaf nu ook zelf in de AppStore schittert met een handige app voor de iPhone. Hiermee kunt u dagelijks de nieuwste reviews lezen. Ziet u een app die u leuk vindt, dan kunt u hem met behulp van de AppFish-app direct downloaden. Vergeet dan niet even een berichtje achter te laten met uw mening over de download. Ook dat doet u gemakkelijk met de AppFish-app!

De AppFish iPhone-app is gratis verkrijgbaar in de App Store.

0 Reactie(s) op: De beste iPhone en iPad-apps in één app

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.