De 25 beste apps

Door: onno-karman | 09 maart 2011 16:11

How To

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

BlackBerry

Ook de zakelijke gebruiker kan natuurlijk niet zonder applicaties. Hoewel er voor de BlackBerry beduidend minder apps zijn ontwikkeld dan voor de iPhone of voor Android, zijn ook in de BlackBerry App World duizenden apps te vinden.

11. TXTLater

De naam verklapt eigenlijk al een beetje waar deze app voor is bedoeld. Met TXTLater kunt u sms-berichten en e-mails vooruitplannen, zodat u niet vergeet om ze te sturen. Het werkt echter ook voor telefoongesprekken. U stelt simpelweg in op welke datum en tijd u een bericht wilt sturen of een telefoongesprek wilt starten, en de app regelt de rest. TXTLater is een uitermate handige app, en hij is bovendien gratis.

Met TXTLater kunt u sms'jes, e-mails en telefoongesprekken vooruitplannen.

12. Opera mini

Hoewel u met de ingebouwde browser van de BlackBerry natuurlijk prima kunt internetten, laadt Opera mini alles veel sneller en dat werkt een stuk fijner. De achterliggende techniek is redelijk briljant te noemen. Op het moment dat u een website opvraagt, neemt Opera het zware rekenwerk uit handen van de smartphone. Vanaf de Opera-server krijgt u razendsnel een compacte (en dus snel ladende) versie geserveerd. U vindt Opera mini niet in de App World, u moet hem via uw pc op uw BlackBerry installeren.

Met de gratis mobiele browser-app Opera mini worden websites veel sneller geladen.

13. Viigo

Maakt u op uw pc of Mac gebruik van een rss-reader om dagelijks op de hoogte te blijven van het nieuws van uw favoriete websites? Waarom dan ook niet op uw smartphone! Viigo (inderdaad, met dubbel-i) is de beste rss-reader-app die beschikbaar is voor de BlackBerry. Niet voor niets heeft RIM (Research in Morition, de fabrikant van de BlackBerry) inmiddels het bedrijf achter Viigo overgenomen. Vele duizenden rss-feeds zijn al standaard in de bibliotheek te vinden. Er zijn elf verschillende categorieën waaruit u kunt kiezen, waaronder nieuws, weer, sport, maar ook podcasts en vluchtinformatie. Staat uw feed er niet tussen, dan voegt u deze eenvoudig toe. Viigo is gratis te downloaden in de BlackBerry App World.

Viigo is de beste rss-reader voor de BlackBerry.

14. NotNow

U kent het wel: u bent in een vergadering of een andere situatie waarbij u uw telefoon niet kunt aannemen (bijvoorbeeld in de bioscoop). Simpelweg het gesprek wegdrukken of naar uw voicemail sturen is dan de enige optie. Maar wat als iemand het blijft proberen? In zulke omstandigheden is deze app een goed hulpmiddel. Met NotNow negeert u een gesprek, waarna u een smsbericht - dat u al van tevoren hebt ingevoerd voor dit soort situaties - kunt sturen. Dat is natuurlijk veel vriendelijker: 'sorry, nu even niet!' NotNow kost € 2,79.

Met NotNow kunt u een vooraf ingetikt sms-bericht versturen als u niet in staat bent om een gesprek aan te nemen.

15. LinkedIn

Als u een LinkedIn-account hebt, wilt u als BlackBerry-gebruiker natuurlijk altijd op de hoogte blijven van wat er in uw zakelijk netwerk gebeurt. Met de gratis applicatie van LinkedIn gaat dit perfect. Hebt u een afspraak met een nieuwe klant, dan kunt u snel nog even het LinkedIn-profiel bekijken, gewoon op uw smart­phone. Een onmisbare app voor de zakelijke gebruiker.

LinkedIn is een van de apps die niet mogen ontbreken bij de zakelijke BlackBerry-gebruiker.

0 Reactie(s) op: De 25 beste apps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.