De 11 beste toetsenborden voor je iPad

Door: Robbert Brus | 20 januari 2015 08:15

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3

09 Apple Wireless Keyboard

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gewoon bluetooth-toetsenbord. Heb je naast je iPad ook een computer van Apple, dan zou je het Apple Wireless Keyboard kunnen overwegen. Dit toetsenbord is niet alleen geschikt voor je Mac, maar werkt ook prima samen met je iPad. Als je een hoes hebt waarmee je de iPad op zijn kant kunt zetten, heb je hetzelfde effect als bij een hoes met toetsenbord. Heb je niet zo'n hoes, dan kun je het Incase Origami Workstation-hoesje overwegen. Deze hoes is voor het Apple Wireless Keyboard, maar door hem te vouwen, kun je deze ook gebruiken als steun voor je iPad. Een erg handige combinatie. Zowel het Apple Wireless Keyboard als het hoesje vind je in de webshop van Apple.

Fabrikant Apple

Prijs: € 69,00

Verzendkosten € 6,05

Website www.apple.nl

10 Touchfire

In plaats van een toetsenbord, is de Touchfire eigenlijk een soort matje dat je over het schermtoetsenbord van de iPad heen legt. Hierdoor heb je toch het gevoel dat je op een fysiek '3D-toetsenbord' aan het werk bent, maar hoef je niet met een zwaar toetsenbord te slepen. Het Touchfire-toetsenbord blijft op zijn plek zitten via magneetjes. Het toetsenbord is volledig transparant, waardoor je de toetsen van het schermtoetsenbord er doorheen kunt zien. De touchfire is los te koop voor de iPad 1, 2, 3 en 4, en in combinatie met een hoes voor de iPad mini, mini 2 en mini 3 en iPad Air.

Fabrikant Touchfire

Prijs: $ 39,99 (ca. € 32,-)

Verzendkosten $ 14,99 (ca. € 12,-)

Website www.touchfire.com

11 Belkin Qode Ultimate Pro voor iPad Air 2

De Belkin Qode Ultimate Pro is een oplossing voor wie niet vast wil zitten aan een hoes met een toetsenbord. De Belkin Qode Ultimate Pro bestaat namelijk uit twee delen. Het eerste deel zit om de iPad Air 2 en beschermd de zij- en achterkant. In het andere deel van de hoes zit het toetsenbord. Door middel van een magneet kunnen de twee aan elkaar worden vastgezet. Je kunt hierdoor de hoes in zijn geheel gebruiken als foliotoetsenbord, maar ook gemakkelijk de iPad los gebruiken. Het toetsenbord zelf is van dun aluminium, beschikt over lichtgevende toetsen en weegt iets minder dan de iPad Air 2 zelf. De Qode Ultimate Pro is binnenkort verkrijgbaar en zal beschikbaar zijn in zwart en wit.

Fabrikant Belkin

Prijs: € 169,00

Verzendkosten Gratis

Website www.belkin.com

0 Reactie(s) op: De 11 beste toetsenborden voor je iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.