De 11 beste toetsenborden voor je iPad

Door: Robbert Brus | 20 januari 2015 08:15

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3

Eerder wezen we je al op de beste digitale toetsenborden voor je iPad, nu duiken we dieper in de bluetooth-varianten voor de Apple-tablet. Met welke toetsenborden kun je je geen buil vallen? Bedenk wel dat iedereen zijn eigen tikvoorkeur heeft.

Een bluetooth-toetsenbord koppelen

Het aansluiten van een bluetooth-toetsenbord op je iPad gaat niet vanzelf, maar hoeft maar eenmalig te gebeuren. Zorg dat het toetsenbord is ingeschakeld en ga naar Instellingen / Bluetooth en schakel zo nodig bluetooth in. Zodra bluetooth is ingeschakeld, gaat de iPad zoeken naar beschikbare apparaten. Zodra het toetsenbord is gevonden, tik je op de naam. Vervolgens wordt er een code getoond, typ de code in op het toetsenbord en druk op Enter om het toetsenbord aan je iPad te koppelen.

01 Bluetooth Multi-Device Keyboard K480

Het probleem met bluetooth is dat het maar met één apparaat tegelijkertijd gekoppeld kan worden. Hierop heeft Logitech een heel slim trucje bedacht. Via een draaiknop aan de zijkant van toetsenbord, kun je wisselen tussen drie verschillende bluetooth-apparaten. Op die manier kun je snel switchen tussen je computer, iPad en iPhone. In de inkeping van het toetsenbord kun je gemakkelijk een iPhone of iPad plaatsen. Een ideale oplossing als je naast je iPad ook een iPhone en/of computer hebt die je wilt gebruiken met dit toetsenbordje.

Fabrikant Logitech

Prijs: € 49,99

Verzendkosten Gratis

Website www.logitech.com

02 QODE Thin Type-etui met toetsenbord voor de iPad Air

Het QODE Thin Type-etui met toetsenbord van Belkin is een ontzettend dun aluminium bluetooth-toetsenbord voor de iPad Air. Het beschikt over een sensor zodat het toetsenbord wordt uitgeschakeld als het niet wordt gebruikt. Je kunt de iPad op twee manieren aan het toetsenbord vastmaken. Tijdens het typen plaats je iPad in de inkeping op het toetsenbord, zodat hij in een hoek van 35 graden staat. Om de iPad te vervoeren, klik je hem via magneten op het scharnier vast zodat hij je scherm tijdens de reis beschermt.

Fabrikant Belkin

Prijs: € 99,99

Verzendkosten Gratis

Website www.belkin.nl

03 ZAGG PROfolio+

Zit je vaak in het donker te tikken, dan is de ZAGG PROfolio+ waarschijnlijk het toetsenbord waar je naar zoekt. De toetsen van dit toetsenbord kunnen namelijk worden verlicht in zeven verschillende kleuren. Zo zijn de toetsen niet alleen in het donker duidelijk af te lezen, het heeft ook een persoonlijker tintje. Het toetsenbord zit verwerkt in een stijlvolle lichtgewicht hoes, waarin de iPad kan worden vastgeklikt zodat het goed wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Deze versie is voor de iPad 4, er zijn ook varianten voor bijvoorbeeld de iPad Air en mini.

Fabrikant ZAGG

Prijs: € 99,99

Verzendkosten Gratis

Website www.zagg.com

04 KeyFolio Thin X2 Plus voor iPad Air

Als je een superlichte en dunne iPad hebt, wil je er geen loodzwaar toetsenbord en dikke behuizing aan vastmaken. De KeyFolio Thin X2 is een super slank ontwerp speciaal voor de iPad Air. Omdat de iPad wordt vastgeklikt in een kunststof hoes, wordt hij goed beschermd. Het toetsenbord wordt automatisch ingeschakeld als de iPad op de inkeping wordt geplaatst. Wil je de iPad als tablet gebruiken, dan kun je hem ook met zijn rug op het toetsenbord leggen.

Fabrikant Kensington

Prijs: € 79,86 (via www.centralpoint.nl)

Verzendkosten Gratis

Website www.kensington.com

0 Reactie(s) op: De 11 beste toetsenborden voor je iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.