CopyTrans Manager Free 0.975

Door: frank-de-graaf | 13 maart 2012 14:38

Review

Hebt u een oudere computer en is iTunes eigenlijk te zwaar? Dan is er goed nieuws voor iPod-gebruikers: CopyTrans Manager. Het programma maakt het eenvoudig om muziek naar uw iPod te kopiëren en afspeellijsten te beheren. Kopiëren van de iPod naar uw pc is niet mogelijk.

CopyTrans Manager is Nederlandstalig en heeft een snelle gebruiksvriendelijke bediening. We hebben CopyTrans Manager ook aan de praat gekregen met een iPhone 4, maar het beheren van een iPhone met software van derden is niet aan te raden en kan mogelijk fouten veroorzaken. De makers van CopyTrans Manager hebben diverse betaalde programma's die u ook na de installatie eenvoudig kunt activeren. De gratis versie die u nodig hebt heet CopyTrans Manager Free en voldoet goed voor basis beheer van uw iPod.

CopyTrans Manager Free beheert u uw iPod zonder iTunes.

CopyTrans Manager Free 0.975

Freeware

Taal Nederlands

Download 8 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen 700MHz-processor, 128 MB RAM

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: CopyTrans Manager Free 0.975

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.