Clamcase: tover je iPad om tot laptop

Door: Wouter Hoeffnagel | 22 december 2010 10:37

Nieuws

Beschermhoezen voor de iPad zijn in alle vormen en maten te verzinnen. Neem bijvoorbeeld de Clamcase, een beschermhoes die de iPad omtovert in een laptop. De laptop-hoes beschikt niet over een muis, aangezien hier het touchscreen van de iPad voor gebruikt kan worden. Wel geeft de Clamcase bescherming en biedt het een Bluetooth toetsenbord.

Het uiterlijk van de iPad lijkt door de Clamcase erg op die van een laptop. De Clamcase kan worden uitgeklapt waarna het beeldscherm te voren komt. Het is mogelijk de Clamcase zo te draaien dat de iPad aan de buitenzijde van de hoes beland.

Hierdoor kun je het accessoire ook gebruiken als standaard. Het beeld van de iPad kan uiteraard ook nog steeds draaien, al kan de iPad in portretstand niet gebruik maken van de ingebouwde standaard.

De beschermhoes beschikt overigens over uitsparingen waardoor belangrijke knoppen op de iPad te bereiken zijn. Zo is er een uitsparing aangebracht voor de speaker, de dock connector en de volumeknoppen.

De Clamcase is niet goedkoop en zal normaal voor 149 dollar, zo’n 113 euro, worden verkocht. Voorlopig is het accessoire alleen in de Verenigde Staten te bestellen. Het accessoire is in de preorder afgeprijsd naar 119 dollar, ongeveer 90 euro. Je kunt echter nog meer korting behalen door eerst een Clamcase Gift Card aan te schaffen. Deze kun je kopen voor 99 dollar waarna je 119 dollar aan tegoed krijgt. Het accessoire is dus tijdelijk voor 99 dollar te krijgen, wat neer komt op zo’n 75 euro. De Clamcase krijg je uiteindelijk januari 2011 toegestuurd.

De Clamcase

De Clamcase als standaard

0 Reactie(s) op: Clamcase: tover je iPad om tot laptop

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.