Carrot Alarm: Lachend wakker worden

Door: Robin Smit | 24 augustus 2013 11:55

iPad

Als wekkers leuk zouden zijn, zou je dan ook gemakkelijker je bed uit kunnen komen? Het lijkt misschien onzinnig om met de nodige dosis humor wakker te worden, maar Carrot Alarm bewijst dat het wel mogelijk is.

Carrot Alarm is een wekker voor de iPhone en iPad die op het eerste gezicht redelijk normaal is. Zo zie je op het beginscherm een grote klok en de tijd die je nog hebt om te slapen voor het alarm af gaat. Wanneer het eenmaal zo ver is zul je er echter al snel achter komen dat Carrot Alarm alles behalve normaal is. Zo geeft de wekker je ‘s morgens verschillende opdrachten die je moet uitvoeren om hem te helpen bij zijn werk. Deze opdrachten zijn voorzien van grappige teksten die je met een lach wakker laten worden. Opdrachten kunnen bestaan uit het schudden van je telefoon tot het herhaaldelijk indrukken van een knop. Doe je dit niet, dan wordt de wekker boos...

Wat ik persoonlijk misschien nog wel leuker vind dan de opdrachten die ik kreeg van de wekker, is het feit dat je punten kan verdienen door snel op te staan. Deze punten leveren je in de app kleine beloningen op. De beloningen zijn klein en ietwat onzinnig, maar toch te leuk om niet te willen hebben.

Kortom

Carrot Alarm is een app die je ‘s morgens wakker maakt door je opdrachten te laten uitvoeren op je telefoon. De app doet dit met de nodige dosis humor en geeft je ook nog eens punten wanneer je dit goed doet.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 0,79

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Carrot Alarm in de App Store

0 Reactie(s) op: Carrot Alarm: Lachend wakker worden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.