Camerakit combineert USB-, SD- en MicroSD-aansluiting

Door: Wouter Hoeffnagel | 17 december 2010 11:50

Nieuws

M.I.C. Gadget heeft de 3-in-1 Camera Connection-kit voor de iPad uitgebracht. De kit geeft je een USB-poort, SD kaartslot en een MicroSD-kaart. De camerakit is bedoeld voor het verbinden van een digitale camera voor de iPad.

De 3-in-1 Camera Connection-kit is leverbaar in zwart en wit. Het product gaat de concurrent aan met de iPad Camera Connection Kit die Apple zelf aanbiedt. Een nadeel van deze kit is dat je twee dongles krijgt, één voor het aansluiten van een USB-kabel en één voor een SD-kaart. deze slechts één van de aansluitmogelijkheden bieden en dus minder uitgebreid zijn.

De 3-in-1 Camera Connection-kit kost 29,90 dollar, wat gelijk staat aan ongeveer 22,45 euro. Hiermee is de kit even duur als de Apple iPad Camera Connection Kit, maar combineert de twee dongles tot één accessoire.

Let op! De website van M.I.C. Gadget geeft geen informatie over de apparaten die je kunt aansluiten via het accessoire. Het is dus niet zeker dat je naast camera's ook andere USB-apparaten of geheugenkaarten kunt lezen.

De 3-in-1 Camera Connection-kit van M.I.C. in het wit

0 Reactie(s) op: Camerakit combineert USB-, SD- en MicroSD-aansluiting

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.