Breezi: Minimaal weer met maximale informatie

Door: Robin Smit | 23 april 2013 15:28

iPad

Waar we ongeveer een jaar geleden voornamelijk zeer uitgebreide weer-apps tegen kwamen, zien we vandaag de dag steeds meer eenvoudige apps die je voorzien in je dagelijkse meteorologische inzichten. Breezi is hier een overduidelijk voorbeeld van.

Breezi is een strakke en, op het eerste gezicht, eenvoudige app waarin je de huidige weersomstandigheden op een bepaalde locatie kan zien. Waar we bij veel vergelijkbare apps zien dat dit slechts voor één locatie kan worden gedaan, geeft Breezi je de mogelijkheid om van verschillende locaties de informatie te zien. Hierbij zie je op je scherm niet veel meer dan de huidige-, maximum- en minimumtemperatuur en een icoon dat het weertype vertegenwoordigt voor de locatie die je op dat moment hebt geselecteerd.

Wat Breezi uniek maakt in het aanbod van minimalistische weer-apps is dat je door naar rechts of naar boven te vegen op je scherm meer informatie te zien krijgt over onder andere meerdaagse verwachtingen en uur-tot-uur voorspellingen. Dit maakt van Breezi een minimalistische weer app die net iets meer te bieden heeft dan je zou verwachten.

Kortom

Breezi is een minimalistische app die je overzichtelijke informatie over het weer toont. Ondanks dat de app op het eerste gezicht erg eenvoudig is, geeft de app je onder andere de mogelijkheid om van meerdere locaties het weer bij te houden en meerdaagse verwachtingen te bekijken.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 1,79

Beschikbaar voor: iPhone

Download Breezi in de AppStore

0 Reactie(s) op: Breezi: Minimaal weer met maximale informatie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.