Brand FunDing kan overname iCentre nog niet afronden

Door: Wouter Hoeffnagel | 15 mei 2012 15:36

Nieuws

Brand FunDing maakt bekend de overname van de Apple Premium Reseller iCentre niet te kunnen afronden. Het beleggingsfonds stelt dat de 'huidige marktomstandigheden' ervoor hebben gezorgd dat het overnemen van de aandelen van iCentre niet volgens plan is verlopen.

De investeringsmaatschappij maakte in maart bekend de Nederlandse Apple Premium Reseller over te willen nemen. iCentre heeft 26 vestigingen in Nederland waarin 375 medewerkers actief zijn. De beleggingsmaatschappij benadrukt in de mededeling dat het uitstel van de afronding van de overname niet betekent dat Brand FunDing van de overname van iCentre afziet.

Overeenkomst

Brand FunDing is met Antea Participaties, de investeerder die een groot belang in iCentre van de hand doet, tot overeenstemming gekomen het afronden van de overname uit te stellen tot uiterlijk 31 oktober 2012. De overeenkomst is gesloten onder voorwaarde dat BCU Holding, het moederbedrijf van Brand FunDing, op korte termijn een tweede aanbetaling op de koopprijs van Antea doet.

iCentre is niet de enige Apple Premium Reseller die Brand FunDing graag wil overnemen. De investeringsmaatschappij is ook druk bezig met het overnemen van de Belgische reseller van Apple-producten Switch.

0 Reactie(s) op: Brand FunDing kan overname iCentre nog niet afronden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.