Boot Camp, Safari en MacBook-firmware krijgen updates

Door: Wouter Hoeffnagel | 19 november 2010 10:20

Nieuws

Apple heeft updates uitgebracht voor Boot Camp, Safari en de firmware van de MacBook en MacBook Pro. De firmwareupdates voor de MacBook en MacBook Pro pakken een probleem aan waarbij paarse verkleuringen werden vertoond op een aangesloten extern beeldscherm.

Voor de webbrowser Safari heeft Apple Safari 5.0.3 en Safari 4.1.3 for Tiger uitgebracht. In beide updates zijn verbeteringen aangebracht in Top Sites, het blokkeren van pop-ups, de stabiliteit van VoiceOver in Safari en de stabiliteit tijdens het typen in zoekvelden op NetFlix.com en Facebook. Daarnaast is ook een bug verholpen waarbij content die gebruik maakt van de Flash 10.1 plugin over de content op een webpagina heen valt. Safari 5.0.3 bevat één extra verbetering, namelijk de stabiliteit bij het gebruik van JavaScript-intensieve extensies.

Boot Camp is software die het mogelijk maakt Windows te draaien op een Intel-Mac. PC Boot Camp Software Update 3.2 for Windows is beschikbaar in twee versies, een 32 bit- en 64 bit-versie. Beide versies hebben ondersteuning gekregen voor de ATI-Radeon HD 5870 grafische kaart, Apple USB Ethernet Adapter en MacBook Air SuperDrive. Daarnaast zijn een aantal kritieke bugs verholpen. Apple raadt daarom alle Boot Camp 3.1-gebruikers aan de update te installeren.

0 Reactie(s) op: Boot Camp, Safari en MacBook-firmware krijgen updates

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.