Blackberry ziet koers stijgen

Door: matthijs-van-den-broek | 23 november 2012 13:45

iPad

RIM, de maker van Blackberry, ziet de koers afgelopen dagen sterk stijgen met 17,3 procent. De waarde van een aandeel ging stevig omhoog en dat komt door toenemend optimisme over het nieuwe besturingssysteem waarop alle pijlen gericht zijn: Blackberry 10.

Er wordt gesproken over een "rebound", en sommige media reppen zelfs over het "terugkeren uit het dodenrijk" van Blackberry. In de industrie schijnt sprake te zijn van een positief sentiment rondom Blackberry. Het is te hopen dat ze het waarmaken, daar in Canada.

Want Blackberry was ooit HET zakelijke slimme toestel waar je prachtig mee kon mailen. Barack Obama had er een, maar die is tegenwoordig vooral bezig met zijn iPad.

Hoewel de Blackberry populair was onder jongeren vanwege het gratis pingen, werd RIM aan alle kanten voorbijgestreefd door vooral Apple en Samsung in de smartphonemarkt. Het antwoord op populaire modellen als de Galaxy en iPhone bleef uit, en daar komt als het goed is dus per januari verandering in, als Blackberry 10 gelanceerd wordt.

0 Reactie(s) op: Blackberry ziet koers stijgen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.