Black Friday: Korting op de iPad 2, MacBook Pro, iMac, accessoires en meer

Door: Wouter Hoeffnagel | 25 november 2011 10:30

Nieuws

Het is vandaag Black Friday! Apple geeft korting op onder andere de iPod Touch, iPad 2, iMac, MacBook Air en MacBook Pro. De korting op bijvoorbeeld een iPad 2 kan oplopen tot 55 euro + gratis bezorging. Ook kun je allerlei accessoires met korting krijgen. Wees er echter wel snel bij, de korting is alleen vandaag geldig.

De kortingen die je dit jaar krijgt komen grotendeels overeen met de kortingen die je vorig jaar tijdens Black Friday kreeg. Zo krijg je 91 euro korting op de MacBook Air. Bij de iPod touch is de prijs opnieuw afhankelijk van het model, waarbij de korting varieert van 21 tot 41 euro. Ook bij de iPad 2 verschilt de korting per model, aangezien je 35 tot 55 euro korting krijgt.

Daarnaast is de iPod nano met korting verkrijgbaar. Voor de kleinste muziekspeler van Apple hoef je vandaag 11 euro minder te betalen. De iMac, MacBook Air en MacBook Pro zijn met 91 euro korting beschikbaar.

Ook krijg je op allerlei accessoires korting. Denk hierbij aan de iPad 2 Smart Cover, waarop je 11 euro korting krijgt. Ook een iTunes Card t.w.v. 50 euro wordt met korting verkocht. Dit product kun je voor 5 euro minder meenemen. Voor een volledig overzicht van alle accessoires die je vandaag met korting bij Apple kunt bestellen kun je hier terecht in de Apple Store.

0 Reactie(s) op: Black Friday: Korting op de iPad 2, MacBook Pro, iMac, accessoires en meer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.