Black Friday: Apple geeft korting op allerlei producten

Door: Wouter Hoeffnagel | 23 november 2012 10:44

iPad

Het is vandaag Black Friday, een Amerikaanse winkeltraditie die door Apple ook naar Nederland wordt gebracht. Apple geeft je daarom korting op allerlei producten. De korting verschilt per product en kan flink oplopen!

Zo kan je bijvoorbeeld een vierde generatie iPad vanaf 458 euro aanschaffen, terwijl het apparaat normaal voor 499 euro over de toonbank gaat. Je krijgt 41 euro korting op de tablet. Ga je liever voor de iPad 2? Dan geeft Apple je 31 euro en geeft je het apparaat mee voor 368 euro.

iPod touch

Naast de iPad is ook de iPod touch met korting verkrijgbaar. De vijfde generatie iPod touch is met 31 euro korting beschikbaar vanaf 294,01 euro. Apple geeft op de iPod nano 11 euro korting, waardoor de prijs van het apparaat uitkomt op 161 euro.

Ben je op zoek naar een nieuwe Mac? Dan is Black Friday zeker interessant voor jou! Door de relatief hoge aanschafprijs krijg je op Mac's de grootste korting. Apple geeft op zowel de MacBook Air, MacBook Pro en MacBook Pro met Retina-scherm 101 euro korting.

Accessoires

Naast iPad's, iPod's en Mac's is ook accessoires vandaag met korting te koop. Zo geeft Apple 14 euro korting op een AirPort Extreme-basisstation, terwijl je 20 euro korting krijgt op een Time Capsule. De iPad Smart Cover van polyurethaan is met 12 euro korting voor 28 euro te koop, terwijl de leren Smart Cover voor de iPad met 22 euro korting voor 48 euro over de toonbank gaat. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen is te vinden in de Apple Store.

0 Reactie(s) op: Black Friday: Apple geeft korting op allerlei producten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.