Black Friday: Apple geeft aanstaande vrijdag grote kortingen

Door: Wouter Hoeffnagel | 19 november 2012 14:10

iPad

Apple organiseert dit jaar opnieuw ook in Nederland de Amerikaanse winkeltraditie 'Black Friday', waarbij kortingen worden gegeven op allerlei producten. Aanstaande vrijdag kan je in de Nederlandse Apple Store in Amsterdam en in de Nederlandse online Apple Store producten met een flinke korting aanschaffen.

Het is niet bekend hoeveel korting Apple gaat geven. De korting verschilt doorgaans per product en kan flink oplopen. Zo gaf Apple vorig jaar 35 tot 55 euro korting op de iPad, terwijl je op een iPod touch 21 tot 41 euro korting kreeg. De exacte hoogte van de korting was afhankelijk van het model dat je kocht. Op alle modellen van de iMac, MacBook Air en MacBook Pro gaf Apple 91 euro korting.

Accessoires

Naast hardware kan je doorgaans ook allerlei accessoires met korting aanschaffen. Zo kreeg je vorig jaar 11 euro korting op een Smart Cover voor de iPad en kon een iTunes Gift Card ter waarde van 50 euro voor 45 euro worden aangeschaft.

Aanstaande vrijdag is duidelijk hoeveel korting Apple dit jaar geeft op zijn producten. Hou de online Apple Store op 23 november dus goed in de gaten of ga langs bij de Apple Store op het Leidseplein in Amsterdam.

0 Reactie(s) op: Black Friday: Apple geeft aanstaande vrijdag grote kortingen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.