Birthdays: Nooit meer een verjaardag vergeten

Door: Robin Smit | 24 april 2013 20:29

iPad

Verjaardag van één van je vrienden vergeten? hoe ga je dat oplossen? Je kan natuurlijk aankomen met een verlaatte felicitatie, maar misschien is het beter om deze situatie in het vervolg te voorkomen. Met Birthdays kan je er zeker van zijn dat je nooit meer een verjaardag vergeet.

Birthdays is een app waarin je alle verjaardagen van onder andere vrienden, familie en kennissen kan bijhouden. Om verjaardagen toe te voegen kan je de app koppelen met je Facebook of eenvoudig de contacten uit je adresboek importeren. Hierbij kan je besluiten om in een keer alle contacten te importeren, maar het is ook mogelijk alleen die personen in de app op te nemen die jij selecteert. Dit is erg handig, omdat zo dubbele of vergeten contacten eenvoudig uit de app zijn te weren.

Na het importeren van de contacten geeft Birthdays je een duidelijk overzicht van de verjaardagen die er binnenkort aan zitten te komen. Handig hierbij is dat het mogelijk is om een melding te krijgen wanneer iemand jarig is. Wanneer je deze melding ontvangt is het ook direct mogelijk contact op te nemen met de betreffende persoon. Zo gaat geen enkele verjaardag je meer ongezien voorbij.

Kortom

Birthdays is een handige app voor iedereen die weleens een verjaardag vergeet. In de app kan je verjaardagen importeren vanuit Facebook of de contacten op je telefoon. Birthdays geeft je vervolgens een melding wanneer er iemand jarig is.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone

Download Birthdays in de AppStore

0 Reactie(s) op: Birthdays: Nooit meer een verjaardag vergeten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.