Biografie over Steve Jobs nu al één van de best verkochte boeken van 2011

Door: Wouter Hoeffnagel | 03 november 2011 12:55

Nieuws

De biografie over Steve Jobs is in de Verenigde Staten ruim 380,000 keer verkocht. Dit terwijl het boek pas een week in de winkels ligt. Het boek is hiermee nu al één van de best verkopende boeken van 2011.

Dit schrijft TheBookSeller op basis van cijfers van BookScan US. 'Steve Jobs' staat volgens de website momenteel op de 18de plek van de best verkochte boeken in 2011. De biografie is inmiddels drie keer zovaak verkocht als 'The Litigators' van John Grisham, die één positie onder de biografie eindigt. Op Amazon.com staat 'Steve Jobs' nu al op nummer één van de best verkocht boeken.

De biografie gaat in op zowel het leven van Jobs als zijn carrière. Walter Isaacson, de auteur van het boek, heeft voor de biografie veertig interviews met Jobs gehouden. Daarnaast zijn ook ruim honderd familieleden, vrienden, concurrenten en partners geïnterviewd.

Uit het boek zijn inmiddels verschillende details over zowel Steve Jobs als Apple naar voren gekomen. Zo bleek Jobs Android te zien als een gestolen product en stelt Jobs in de biografie dat niemand binnen Apple ontwerper Jonathan Ive kan vertellen wat hij moet doen. Ook blijkt Jobs al langere tijd te werken aan een HDTV.

0 Reactie(s) op: Biografie over Steve Jobs nu al één van de best verkochte boeken van 2011

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.