Bestelde iPad 3 laat langer op zich wachten in V.S.

Door: Elmar Rekers | 12 maart 2012 09:48

Nieuws

Amerikanen die een pre-order hebben geplaats op de iPad 3 zullen enkele dagen langer geduld moeten hebben. Apple zal deze bestellingen namelijk pas op 19 maart kunnen afhandelen.

De nieuwe tablet van Apple ligt op 16 maart in de Amerikaanse winkelschappen en aanvankelijk zouden ook de voorbestellingen op de iPad 3 die dag worden afgehandeld. Echter zorgt de grote vraag naar deze gadget voor enige vertraging volgens Apple.

Of de grote belangstelling voor de nieuwe iPad ook gevolgen heeft voor de beschikbaarheid hiervan in Nederland is niet duidelijk. Vooralsnog staat de Nederlandse levering nog gewoon gepland voor 23 maart.

The new iPad

Apple onthulde de opvolger van de iPad 2 vorige week tijdens een persconferentie in San Francisco. Grootste trekpleister van The new iPad is het hoge resolutie-beeldscherm van 9,7 inch. Het betreft hier een Retina-display met een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Daarnaast draait de iPad op een dualcore A5X-processor, heeft hij een 5 megapixel camera en wordt het snelle LTE-netwerk ondersteund.

0 Reactie(s) op: Bestelde iPad 3 laat langer op zich wachten in V.S.

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.