Berichten-app vanaf 14 december niet meer beschikbaar op OS X Lion

Door: Wouter Hoeffnagel | 18 november 2012 19:59

Nieuws

Het Berichten-betaprogramma voor Mac OS X Lion eindigt op vrijdag 14 december 2012. Lion-gebruikers kunnen na deze datum niet langer gebruik maken van de Berichten-app.

Dit meldt Apple in een e-mail aan gebruikers van de betaversie van de Berichten-app op OS X Lion. Apple lijkt met de stap Lion-gebruikers te willen stimuleren over te stappen op Apple's nieuwste besturingssysteem voor de Mac, OS X Mountain Lion. Zo is de in e-mail te lezen dat Lion-gebruikers die na 14 december gebruik willen maken van de app zullen moeten upgraden naar OS X Mountain Lion. Deze upgrade is beschikbaar voor 17,99 euro.

Oudere Mac's

De stap is pijnlijker voor gebruikers van oudere Mac's, die niet geschikt zijn voor OS X Mountain Lion. Deze gebruikers hebben niet de mogelijkheid over te stappen op het nieuwere besturingssysteem en zullen dus een nieuwe Mac moeten aanschaffen om van Berichten gebruik te kunnen blijven maken.

Berichten is de opvolger van de chatapp iChat en is sinds februari 2012 als beta beschikbaar op OS X Lion. De volledige versie van de app is exclusief beschikbaar op OS X Mountain Lion, dat afgelopen zomer werd gelanceerd.

0 Reactie(s) op: Berichten-app vanaf 14 december niet meer beschikbaar op OS X Lion

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.