Apple trapt Back to School actie af met gratis Beats koptelefoon

Door: Niels van der Helm Niels van der Helm | 07 augustus 2015 13:39

Mac

De jaarlijks terugkerende Back to School-actie van Apple is weer van start gegaan. Bij aankoop van een MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac of een Mac Pro biedt Apple iets extra's aan in de vorm van een Beats-koptelefoon.

Bij aankoop van één van de bovengenoemde Apple-producten krijgt de koper een gratis Beats Solo-2-koptelefoon ter waarde van tweehonderd euro. Het is ook mogelijk om de draadloze variant te nemen, maar dan moet er wel honderd euro worden bijbetaald. Wanneer men geen interesse heeft in de koptelefoon, kan er ook gekozen worden voor tien procent korting op de aankoop.

De Back to School-actie loopt van 8 augustus tot 18 september. Deze actie is alleen geldig in de officiële Apple Stores in Amsterdam, Haarlem, Den Haag en online. De actie is uitsluitend bestemd voor studenten die ingeschreven staan als voltijd- of deeltijdstudent bij een MBO, HBO of WO-opleiding, medewerkers van een onderwijsinstelling of ouders die een aankoop doen voor een kind die ingeschreven staat bij eerder genoemde opleidingsvormen.

0 Reactie(s) op: Apple trapt Back to School actie af met gratis Beats koptelefoon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.