Mis niks van de Tour de France met deze 6 apps

Door: Redactie Computer!Totaal | 03 juli 2015 12:57

Review

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2

Eurosport

Eurosport heeft zelfs twee apps waarmee je op de hoogte kunt blijven van de resultaten van de Tour. De Eurosport-app is in het Engels, maar ook erg makkelijk te bedienen en geeft actuele informatie met betrekking tot een groot aantal sporten. Je vindt het 'Cycling'-gedeelte door op de drie streepjes linksboven in de app te drukken en onder 'Sports' zie je 'Cycling' staan. Hier geeft de app al het laatste wielren-nieuws en je kunt er ook live op de hoogte gehouden worden van de resultaten in de verschillende rondes. Daarnaast plaatst Eurosport ook actuele video's in de app. Om helemaal op de hoogte te blijven kun je ook alerts (notificaties) aanzetten per sport, competitie of zelfs teams. Door de notificatie voor de Tour de France aan te zetten houdt de app je op de hoogte van de resultaten. De Eurosport-app is te gebruiken op zowel Android- als iOS-devices.

Naast de Eurosport-app heeft de sportzender ook een LIVE score-app die je alleen op de hoogte houdt van de resultaten van de verschillende sporten. Ook hier kun je kiezen voor 'Cycling' om alle (live) resultaten van de Tour te zien. Je kunt hier alleen geen notificaties instellen voor de wielerkoers. De app is daarnaast alleen voor iOS beschikbaar.

NOS

Als je geen televisie in de buurt hebt, kun je de Tour bij de NOS ook volgen via de (mobiele) site of via de gratis app voor iPhone, iPad, Android, BlackBerry en Windows Phone. Binnen de app kun je een stream vinden die je naar de live-uitzending van de NOS stuurt en je de Tour live kunt volgen. In de app kun je al het nieuws, informatie en video's met betrekking tot wielrennen ook hier vinden door linksboven op de drie streepjes te drukken. In de NOS-app tik je daarna op 'Wijzigen' en dan op 'Wielrennen'. De NOS houdt je verder ook op de hoogte van de actuele uitslagen en klassementen. De app van de NOS is gratis.

Telesport

De Telesport-app van de Telegraaf biedt al het belangrijkste sportnieuws, en dus ook het nieuws rond de Tour. Net als bij de Eurosport- en NOS-app kom je bij het wielren-nieuws als je linksboven tikt op de drie strepen. In het menu dat naar rechts komt vind je onder 'Sporten' de categorie 'Wielrennen'. Als je daar op klikt wordt al het nieuws rond de sport bij elkaar gezet in een handig overzicht. In het zelfde uitklapmenu vind je ook de optie 'Live Vandaag' waarin live verslag wordt gedaan van de sporten die op dat moment live zijn. De Telesport-app is volledig gratis en beschikbaar op zowel Android als iOS.

3 Reactie(s) op: Mis niks van de Tour de France met deze 6 apps

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 6 juli 2015 03:29 Anoniem
  Ik word nu al gek van die Tour de France!
  Ieder jaar herzelfde gezeur!
  Om over die vervelende brokkemakende Formule puber maar te zwijgen!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 8 juli 2015 16:02 Anoniem
  Ik zoek eigelijk een app die mij 10k voor de finish een melding geeft :)
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 8 juli 2015 17:19 Anoniem
  Dat kan via npo1 geregeld worden dat heet tour alarm.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.