Apple zoekt managers die nieuwe producten gaan beveiliging

Door: Wouter Hoeffnagel | 06 september 2011 17:29

iPad

Apple is op zoek naar twee managers voor de afdeling 'New Product Security'. De managers moeten Apple helpen bij het beveiligen van nieuwe producten en bijbehorende intellectuele eigendommen. De vacatures lijken een reactie te zijn op het kwijt raken van een iPhone 5-prototype.

Apple Insider schrijft over de vacatures die door PC Mag werden ontdekt. Apple heeft de vacatures geplaatst nadat het bedrijf voor het tweede jaar op rij een prototype van de nieuwe iPhone kwijtraakte. Een medewerker van Apple heeft een prototype van de iPhone 5 in de bar Cava 22 in San Francisco had laten liggen.

Apple wist samen met de politie van San Francisco de iPhone 5 te traceren naar een woning. De eigenaar van deze woning ontkent echter iets van het verloren prototype af te weten en heeft de onderzoekers van Apple zijn woning laten doorzoeken. Bij deze huiszoeking is de iPhone niet gevonden.

Apple vermomt prototypes meestal als een iPhone van de huidige generatie. Zo zag het verloren prototype van de iPhone 4 die Gizmodo in handen kreeg eruit als een iPhone 3GS. Het prototype van de iPhone 5 ziet er daarom waarschijnlijk uit als een iPhone 4. Het is daarom goed mogelijk dat het apparaat inmiddels via internet als iPhone 4 is verkocht.

0 Reactie(s) op: Apple zoekt managers die nieuwe producten gaan beveiliging

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.