Apple: witte iPhone 4 pas in voorjaar 2011

Door: Wouter Hoeffnagel | 27 oktober 2010 09:48

Nieuws

Apple stelt de lancering van de witte iPhone 4 uit tot de lente van 2011. Dit heeft het een woordvoerder van het bedrijf gisteravond gezegd tegen John Paczkowski van All Things D. Het is de derde keer dat de lanceringsdatum van de witte iPhone naar achter wordt geschoven.

De reden van de nieuwe vertraging wordt door Apple niet genoemd. Volgens een man met een witte iPhone die door Pocket-Lint werd gespot op een persconferentie zijn er problemen bij het laten matchen van het wit van de behuizing en het wit van de homeknop.

Apple zou de smartphone niet willen verschepen zolang de kleuren niet perfect overeenkomen. Ook een lichtlek aan de achterkant van de iPhone wordt als reden genoemd voor de vertraging.

CultofMac geeft overigens een andere mogelijke oorzaak voor de vertraging. Volgens de website gaat het inderdaad om een lichtlek. Het licht lekt hierbij echter niet uit de iPhone zoals werd verwacht, maar in de iPhone. Hierdoor worden foto's volgens CultofMac's bron die met de interne camera van de iPhone worden gemaakt verpest.

De problemen zijn volgens de bron zeer laat in het ontwikkelproces ontdekt, waardoor de iPhone vertraging op heeft gelopen. Ook heeft Apple moeite met het isoleren van de camera sensoren, wat de problemen moet verhelpen.

0 Reactie(s) op: Apple: witte iPhone 4 pas in voorjaar 2011

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.