Apple-winkels wereldwijd (foto's)

Door: Jasper Bakker | 03 maart 2012 09:17

Nieuws

Vandaag opent Apple's nieuwste Store, in Amsterdam, voor het algemene publiek. De vestiging middenin de hoofdstad volgt op design-winkels in New York, Londen, Parijs, München, Beijing en Hong Kong.

De Amsterdamse Apple Store heeft net zoals andere winkels van de iPhone-maker een prominente glazen ornament. In het geval van Amsterdam een trap, zoals bijvoorbeeld ook in New York. Andere lokaties hebben een glazen opbouw op straatniveau waarbij de winkel zelf ondergronds is gelegen.

Meer dan alleen winkel

Apple heeft donderdag tijdens een persbijeenkomst in de nieuwe Apple Store gesteld erg blij zijn met de locatie aan het Leidseplein. Het Hirschgebouw is ruim een eeuw oud en volgens de iPhone-maker altijd al bedoeld geweest voor winkeliers. "We verkopen hier meer producten dan in welke Apple Store dan ook ter wereld", aldus Apple.

De grote ruimte wordt niet alleen gebruikt voor verkoop. Apple is van plan veel cursussen en evenementen in het pand te gaan verzorgen. "Er zijn hier namelijk meer mogelijkheden tot services dan in alle andere Apple Stores", prijst het bedrijf de ruimtelijke locatie in Amsterdam aan.

In het winkelpand heeft Apple ook de grootste Genius Bar ter wereld geplaatst. De technische winkelmedewerkers daar geven bezoekers gratis advies, en reparaties zijn vaak dezelfde dag nog klaar, belooft Apple.

0 Reactie(s) op: Apple-winkels wereldwijd (foto's)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.