Apple wijzigt 'iPad WiFi + 4G' in 'iPad WiFi + Cellular'

Door: Wouter Hoeffnagel | 13 mei 2012 19:45

Nieuws

Apple krijgt in allerlei landen veel kritiek op de manier waarop het bedrijf de nieuwe iPad adverteert. Apple heeft daarom in veel landen de tekst 'WiFi + 4G' gewijzigd in 'WiFi + Cellular'. De wijziging is op dit moment nog niet in de Nederlandse Apple Store aangebracht.

In al haar online winkels sprak Apple van een 'iPad WiFi + 4G'. Hier stapt Apple vanaf vandaag in een flink aantal landen vanaf en heeft de tekst gewijzigd in 'iPad WiFi + Cellular'. De wijziging is onder andere doorgevoerd in Groot-Brittannië, Australië, de Verenigde Staten, Canada, Verenigde Arabische Emiraten, Thailand, Singapore, Nieuw-Zeeland, Maleisië, Ierland en Hong Kong. In Nederland wordt het apparaat nog steeds als 'iPad WiFi + 4G' aangeboden.

Misleiding

Critici stellen dat Apple met de uitspraak 'iPad WiFi + 4G' klanten voorziet van valse informatie, aangezien de iPad WiFi + 4G niet geschikt is voor de 4G-netwerken die in veel landen beschikbaar zijn. Een Australische rechter besloot eerder dat Apple een waarschuwing moest plaatsen in zijn Australische online winkel. Apple heeft aan deze oproep inmiddels gehoor gegeven. In Nederland zijn op dit moment geen 4G-netwerken beschikbaar.

Bron: 9to5Mac

0 Reactie(s) op: Apple wijzigt 'iPad WiFi + 4G' in 'iPad WiFi + Cellular'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.