Apple werkt aan ultradunne 15 inch MacBook

Door: Wouter Hoeffnagel | 31 oktober 2011 12:58

Nieuws

Apple brengt op korte termijn een nieuwe ultradunne en -lichte 15 inch MacBook op de markt. Het product zou inmiddels de testfase hebben doorlopen. Het is niet helemaal duidelijk of het gaat om een MacBook Air of MacBook Pro.

Dit schrijft het Japanse Macotakara. Net als andere MacBook Air-modellen krijgt de nieuwe 15 inch laptop geen optisch station als een dvd- of cd-speler. In het artikel noemt Macotakara de nieuwe laptop een MacBook Air. Al langer gaan er echter geruchten dat Apple werkt aan een MacBook Pro met geheel nieuw design die wordt geleverd zonder ingebouwde cd-speler. Het is dus ook mogelijk dat de nieuwe MacBook een MacBook Pro is.

De timing van de geruchten is opvallend aangezien Apple vorige week stilletjes haar MacBook Pro-reeks een update heeft gegeven. De nieuwe apparaten zijn onder andere uitgerust met snellere varianten van Intel's Sandy Bridge-processoren. Wat betreft uiterlijk is de nieuwe generatie gelijk aan zijn voorganger. Naar verwachting krijgt de MacBook Pro in 2012 een grote update.

0 Reactie(s) op: Apple werkt aan ultradunne 15 inch MacBook

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.