Apple werkt aan 15-inch dunne notebook

Door: Wouter Hoeffnagel | 27 juli 2011 10:58

Nieuws

Apple zou werken aan een nieuwe 15-inch superdunne laptop. Het is niet zeker of het hier om een MacBook Pro of MacBook Air gaat. Dat het om een MacBook Pro gaat in plaats van een MacBook Air ligt voor de hand aangezien Apple vorige week haar MacBook Air-reeks heeft vernieuwd met nieuwe 11- en 13-inch modellen.

Dit schrijft MacRumors op basis van een anonieme bron. MacRumors zegt dat het om een 15-inch model gaat van de MacBook Air of MacBook Pro. TUAW stelt dat het om een 17-inch model van de MacBook Pro gaat. TUAW verwacht dat de 17-inch MacBook Air rond de kerst in de winkels ligt.

Helaas zijn er geen specificaties bekend van de nieuwe laptop. Apple levert de MacBook Air al langere tijd standaard met SSD. Bij de MacBook Pro zijn deze niet standaard beschikbaar. Het wordt daarom verwacht dat Apple de SSD ook standaard in de MacBook Pro zal gaan introduceren.

Daarnaast lijkt Apple van de DVD-speler af te willen. In zowel de nieuwe MacBook Air als de nieuwe Mac mini is geen DVD-speler meer te vinden. De kans lijkt hierdoor groot dat Apple deze feature ook op de MacBook Pro wilt schrappen.

0 Reactie(s) op: Apple werkt aan 15-inch dunne notebook

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.