Apple vraagt APR's voor 12 september ruimte te maken voor extra iPad's

Door: Wouter Hoeffnagel | 22 augustus 2012 20:09

Nieuws

Apple verzoekt Europese Apple Premium Reseller's (APR's) extra tafelruimte beschikbaar te maken voor het tentoonstellen van iPad's. De deadline voor het maken van de aanpassingen is 12 september, wat doet vermoeden dat Apple op deze datum iets speciaals voor ons in petto heeft.

Meerdere APR's vertellen MacRumors dat zij van Apple en verzoek om extra tafelruimte beschikbaar te maken hebben gekregen. Het is niet precies duidelijk wat Apple op 12 september van plan is. Apple heeft volgens meerdere geruchten echter een evenement op de planning staan voor september. Het is dan ook mogelijk dat dit evenement op 12 september plaatsvindt.

iPhone 5 en iPad mini

Apple lanceert op het evenement naar verwachting de iPhone 5. Het verzoek van Apple om extra ruimte voor het tentoonstellen van iPad's doet echter vermoeden dat Apple ook met een nieuwe iPad komt. Gezien de flinke hoeveelheid geruchten over een iPad mini en de recente lancering van de derde generatie iPad gaat het waarschijnlijk om een kleine variant van de iPad.

De iPad mini krijgt naar verwachting een 7,85 inch scherm en wordt hiermee aanzienlijk kleiner dan de huidige iPad. De resolutie van de kleine iPad zou vergelijkbaar zijn met die van de iPad 2, terwijl het apparaat waarschijnlijk voor 200 tot 300 dollar in de winkels komt te liggen. De productie van de iPad mini zou inmiddels zijn begonnen.

0 Reactie(s) op: Apple vraagt APR's voor 12 september ruimte te maken voor extra iPad's

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.