Apple vraagt Apple Store-medewerkers op 5 juni langer te werken

Door: Wouter Hoeffnagel | 03 juni 2012 18:00

Nieuws

Apple heeft werknemers van zijn Apple Stores gevraagd op dinsdag 5 juni, ruim een week voor de start van het World Wide Developer Conference, langer te werken. Het is dan ook mogelijk dat Apple voor of tijdens het evenement met een belangrijke aankondiging komt.

Dit heeft een bron bij een Apple Store in Texas, Verenigde Staten, gezegd tegen Garry Allen van ifoAppleStore.com (via AppleInsider). De medewerkers zouden echter niet waarom zij langer moeten werken, maar speculeren dat het overwerken te maken heeft met het herindelen van de producten in de winkel.

Mysterieus bezoek

AppleInsider schrijft verder dat verschillende Apple Stores de afgelopen week bezoek hebben gehad van mysterieuze Apple-technici. De technici zouden een 'zwarte doos' bij ziche hebben gehad, die zou zijn gebruikt om data over te schrijven op de servers in de Apple Stores waar het inventarissysteem opdraait.

De technici zouden zonder aankondiging de winkels binnen zijn gelopen en zowel sleutels van de winkels als wachtwoorden van servers bij zich hebben gehad. De mysterieuze mannen zouden zich direct in de serverruimte van de winkels hebben opgesloten. Managers die de Apple-technici hebben gevraagd wat zij kwamen doen zouden als antwoord hebben gekregen dat zij contact op moesten nemen met het hoofdkantoor.

0 Reactie(s) op: Apple vraagt Apple Store-medewerkers op 5 juni langer te werken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.