Apple viert leven van Steve Jobs (video)

Door: Wouter Hoeffnagel | 20 oktober 2011 13:49

Video

Apple heeft vandaag op haar Infinity Loop-campus in Cupertino het leven van Steve Jobs gevierd. CNet heeft met behulp van een helikopter opnames weten te maken van de viering.

Medewerkers van Apple hebben vandaag de tijd gekregen terug te denken aan de dingen die Steve Jobs tijdens zijn leven heeft gerealiseerd en de wijze waarop hij de wereld wist te veranderen. De herdenking is gehouden in het outdoor amphitheater in de campus op 1 Infinity Loop in Cupertino.

Tijdens de bijeenkomst kwamen zowel Tim Cook, de voorzitter van Apple's Raad van Bestuur William Campbell en Al Gore aan het woord. Daarnaast traden zowel Norah Jones als Coldplay op. Norah Jones zong een cover van het nummer 'Forever Young' van Bob Dylan en Coldplay speelde onder andere de nummers 'Fix You', 'Yellow' en 'You've Got a Friend in Me' Hieronder kun je de beelden van de herdenking bekijken.

[youtube]hXQWpn4lOZY[/youtube]

Daarnaast heeft Apple de herdenkingspagina voor Steve Jobs gewijzigd. Op de pagina krijg je nu reacties te zien die mensen na de dood van Jobs naar Apple hebben gestuurd. De reacties worden in een feed getoond die continu wordt geupdatet met nieuwe berichten.

Bron: CNet

0 Reactie(s) op: Apple viert leven van Steve Jobs (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.