Apple viert leven van Steve Jobs op 19 oktober

Door: Wouter Hoeffnagel | 11 oktober 2011 11:58

Nieuws

Apple gaat het leven van Steve Jobs vieren op 19 oktober 2011. Dit heeft Tim Cook bekend gemaakt via een interne mail naar Apple-medewerkers. De gelegenheid wordt georganiseerd in het outdoor amphitheater op Apple's Infinity Loop-campus in Cupertino.

Op de gelegenheid kunnen medewerkers terugdenken aan de dingen die Steve Jobs tijdens zijn leven heeft gerealiseerd en de wijze waarop hij de wereld heeft veranderd. Hieronder kun je de (vertaalde) mail van Tim Cook lezen.

Team,

Zoals vele van jullie heb ik de meest trieste dag in mijn leven meegemaakt en veel tranen in de afgelopen week laten vloeien. Ik heb echter troost kunnen vinden in de grote hoeveelheid toegiften en condoleances van mensen over de gehele wereld die geraakt zijn door Steve en zijn genie. Ook heb ik troost kunnen vinden in het zowel vertellen van als luisteren naar verhalen over Steve.

Ondanks dat onze harten nog steeds zwaar zijn zijn we bezig met de planning van een viering van zijn leven waar Apple-medewerkers de tijd kunnen nemen om de ongelovelijke dingen die Steve in zijn leven heeft gerealiseerd en de manier waarop hij de wereld heeft verbeterd te herdenking. De viering wordt gehouden op woensdag 19 oktober om 10:00 am in het outdoor amphitheater in de Infinity Loop campus. Meer details worden beschikbaar gesteld via AppleWeb als de viering dichterbij komt, waaronder informatie voor werknemers buiten Cupertino.

Ik zie er naar uit jullie hier te ontvangen.

Tim

Bron: 9to5Mac

0 Reactie(s) op: Apple viert leven van Steve Jobs op 19 oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.