Apple verklapt komst iBooks 3.0

Door: Wouter Hoeffnagel | 20 oktober 2012 20:36

iPad

Apple organiseert op 23 oktober een media evenement. Volgens geruchten introduceert het bedrijf hier niet alleen de iPad mini, maar ook een nieuwe versie van de iBooks-app. Een Franstalig boek in iTunes bevestigt dat Apple inderdaad op korte termijn iBooks 3.0 lanceert.

Florian Innocente van het Franstalige iGen.fr ontdekte dat het Franstalig boek 'Largo Winch, tome 18 : Colère rouge' van de schrijver Jean Van Hamme iBooks 3.0 vereist. De verwijzing wordt op het moment van schrijven nog steeds in iTunes getoond. Dit is opvallend, aangezien deze variant van iBooks niet voor het grote publiek beschikbaar is. Het ligt dan ook op de hand dat Apple iBooks 3.0 op korte termijn lanceert. Het media evenement dat Apple op 23 oktober organiseert zou hiervoor een ideale gelegenheid zijn.

iBooks 2.0

Apple lanceerde in januari iBooks 2.0, waarmee Apple het studieboek opnieuw wil uitvinden. De update maakt het onder andere mogelijk embedded filmpjes in studieboeken af te spelen, door te pinchen in te zoomen op foto's en met behulp van multitouch-bewegingen door boeken te bladeren. Daarnaast bevatten boeken de mogelijkheid een quiz te volgen, waarmee je je kennis over een studieboek kunt testen.

0 Reactie(s) op: Apple verklapt komst iBooks 3.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.