Apple TV ligt 4 oktober in de Nederlandse winkels

Door: Wouter Hoeffnagel | 30 september 2011 18:15

Nieuws

Apple lanceert de tweede generatie Apple TV dinsdag 4 oktober in zeven nieuwe landen waaronder Nederland. Dit zou Apple hebben gezegd in een interne boodschap aan Apple Stores in de zeven landen.

Dit heeft een anonieme bron tegen MacRumors gezegd. Daarnaast heeft ook One More Thing van een bron te horen gekregen dat de Apple TV 4 oktober in de Nederlandse winkels ligt. De zes andere landen naast Nederland waar de Apple TV in de winkels zou komen te liggen zijn België, Luxemburg, Finland, Noorwegen, Zweden en Denemarken.

One More Thing schrijft dat de Apple TV in Nederland inclusief BTW 119 euro gaat kosten. Deze prijs komt overeen met de prijs die de bron van MacRumors voor Finland heeft genoemd. Apple Care-ondersteuning voor de nieuwe Apple TV zou beschikbaar zijn voor 29 euro.

De geruchten over een snelle lancering van de Apple TV in Nederland komen vlak nadat een aantal films in de Apple Store te huur werden aangeboden. Voor de films is nog geen specifiek menu aangemaakt, maar via specifieke zoekopdrachten is het mogelijk om films te voorschijn te toveren.

4 oktober organiseert Apple een media-evenement op haar campus in Cupertino waar naar verwachting ook de iPhone 5 en wellicht de iPhone 4S worden aangekondigd.

0 Reactie(s) op: Apple TV ligt 4 oktober in de Nederlandse winkels

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.