Apple TV bij veel winkels niet in voorraad - derde generatie op komst?

Door: Wouter Hoeffnagel | 13 februari 2012 18:13

Nieuws

De lancering van de derde generatie Apple TV lijkt snel dichterbij te komen. Het apparaat is bij meerdere grote winkels inmiddels niet meer verkrijgbaar.

9to5 Mac heeft van een bron bij Best Buy bericht ontvangen dat de Apple TV niet langer in voorraad is bij zijn filiaal en het hoofdkantoor heeft aangegeven dat er geen nieuwe tweede generatie Apple TV's meer worden geleverd.

Ook via de website van Best Buy is het op dit moment niet mogelijk om een Apple TV te bestellen. De levertijd van een Apple TV staat bij Amazon momenteel op twee tot vijf weken.

Nederland

Ook in Nederland is de tweede generatie Apple TV momenteel lastig te verkrijgen. Zo heeft Komplett.nl momenteel geen Apple TV's in voorraad. Conrad meldt de apparaten vanaf 19 maart 2012 te kunnen leveren, terwijl Dixons en Dynabyte geen levertijd kunnen geven.

Opvallend is dat de online Apple Store de Apple TV gewoon in voorraad heeft. Ook bij de Amerikaanse variant van de onlinewinkel is dit het geval.

Bluetooth 4.0

Al langer gaan er geruchten over een derde generatie Apple TV. Zo doken er in de iOS 5.1-beta verwijzingen op naar J33, wat een codenaam zou zijn voor de derde generatie Apple TV. Eerder doken ook in iOS 5 verwijzingen op. Ook zijn er aanwijzingen gevonden voor de ondersteuning van Bluetooth 4.0, ook wel Bluetooth Smart.

0 Reactie(s) op: Apple TV bij veel winkels niet in voorraad - derde generatie op komst?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.