Apple test slide-toetsenbord op iPhone

Door: jalmar-westerhoff | 15 februari 2011 10:08

Nieuws

De site Apple.pro meldt dat Apple momenteel drie prototypes iPhone 5 aan het testen is, een daarvan werkt met een uitschuifbaar toetsenbord. Deze techniek kennen we al van andere smartphones zoals bijvoorbeeld de Nokia N97. Gaat Apple net zo'n concept hanteren?

Een uitschuifbaar toetsenbord kan voor veel mensen een uitkomst bieden. Vaak is de rede voor het niet aanschaffen van een iPhone, de volledige touch van het toestel. Er zijn nou eenmaal een aantal mensen die daar een hekel aan hebben of gewoonweg niet mee kunnen werken. Een uitschuifbaar toetsenbord stelt Apple op de tweede plaats ook in de gelegenheid nog beter te concurreren met andere smartphones of Andriod en HP.

De andere prototypes van iPhone 5 zouden veel meer op de iPhone 4 lijken, mogelijk met een betere batterij en een 8-megapixel camera. De iPhone 4 heeft een 5-megapixel.

Of een slide-iPhone er echt aan gaat komen is nog maar de vraag. Zoals we wel gewend zijn van Apple, is ook bij dit gerucht weer niets zeker. De vraag of Apple een slider gaat introduceren, circuleert ook al bestwel een tijdje.

Normaal gesproken zou een dergelijk bericht niet echt interessant zijn. Het gerucht lijkt onlogisch omdat Apple altijd de voorkeur geeft aan multi-touch en on-screen toetsenborden. Echter zette Apple.pro (een Taiwanese site) vrij recent nog foto's online van een touchscreen, dat een paar maanden later daadwerkelijk in de nieuwste iPod Nano bleek te zijn toegepast. Zouden ze nu ook gelijk hebben?

Een iPhone met een uitschuifbaar toetsenbord....Hoe zou dat er ongeveer uitzien?

Apple.pro

0 Reactie(s) op: Apple test slide-toetsenbord op iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.