Apple test iPhone 6 met iOS7

Door: rene-schoemaker | 02 januari 2013 09:04

iPad

Ontwikkelaars hebben de eerste sporen van de nieuwe iPhone en het besturingssysteem iOS7 ontdekt. In gebruikslogs van apps is een nieuwe iPhone identifier ontdekt die van een IP-adres van Apple komt.

Een ontwikkelaar heeft The Next Web logs laten zien waarin een iPhone6,1 identifier wordt benoemd die aangestuurd wordt door een apparaat met iOS7. De huidige iPhone 5 draagt de identifiers iPhone 5,1 en iPhone 5,2. Het nummer is afhankelijk van het model en de 4G-band waarin het opereert.

Vanaf een IP-adres uit Cupertino

De app request die door de bewuste identifier wordt gedaan komt vanaf een IP-adres van Apples hoofdkwartier in Cupertino. Dat zou volgens The Next Web erop duiden dat het ontwikkelteam van Apple de nieuwe hardware en besturingssysteem aan het testen is met populaire apps. Volgens The Next Web bewijst het IP-adres dat het hier waarschijnlijk niet om een vervalste app log gaat.

De verwachting is dat de nieuwe iPhone uitkomt tijdens of rond Apples jaarlijkse Wordwide Developers Conference in juni. Apple heeft sinds vorig jaar wel zijn gebruikelijke lanceringsschema losgelaten en het lijkt er op da iOS7 al maanden voor de WWDC klaar zal zijn.

0 Reactie(s) op: Apple test iPhone 6 met iOS7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.