Apple Store verkoopt vanaf morgen Philips Hue led-lampen

Door: Wouter Hoeffnagel | 29 oktober 2012 16:59

Nieuws

Apple verkoopt vanaf morgen Philips Hue led-lampen. De Hue led-lampen zijn de eerste led-lampen ter wereld die vanaf je iPhone of iPad bestuurd kunnen worden. Zo kan je de lampen vanuit je luie stoel aan- of uitzetten en van kleur veranderen.

De Philips Hue lampen zijn via een WiFi-netwerk met behulp van een iPhone- of iPad-app te besturen. Zo kan je de lampen van kleur laten veranderen door simpelweg met je vinger een kleur aan te klikken. De app biedt ook de mogelijkheid foto's te openen en hier een kleur uit te kiezen. Daarnaast is het mogelijk de led-lampen te laten reageren op het geluid van een film op televisie.

[youtube]IT5W_Mjuz5I[/youtube]

Automatisch lampen aanzetten

Het is ook mogelijk de lampen te programmeren zodat deze automatisch op specifieke tijdstippen in worden geschakeld. De lampen kunnen verschillende instellingen onthouden, waardoor je de lampen slechts één keer hoeft in te stellen. Het is overigens mogelijk dat ontwikkelaars ondersteuning voor Philips Hue lampen gaan verwerken in hun apps, aangezien de lampen worden aangestuurd met behulp van open source software.

De Philips Hue starterkit is beschikbaar voor 199 dollar. Dit pakket wordt geleverd inclusief drie led lampen en biedt de mogelijkheid maximaal vijftig lampen aan te sturen. Het is mogelijk extra lampen aan te schaffen voor 59 dollar per stuk. De Nederlandse prijzen zijn vanaf morgen bekend.

0 Reactie(s) op: Apple Store verkoopt vanaf morgen Philips Hue led-lampen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.