Apple Store-app met incheckfunctie gelanceerd

Door: Wouter Hoeffnagel | 26 oktober 2010 15:09

Nieuws

Apple heeft vandaag een nieuwe versie van de officiële Apple Store-app in de App Store gepubliceerd. De applicatie maakt het mogelijk met je iPhone te winkelen in de Apple Store en afspraken te maken met medewerkers van de Apple Retail Stores.

De app is dus ook te gebruiken als je niet in de Apple Store aanwezig bent. Hierdoor kun je thuis als een afspraak maken met een medewerker van de Apple Store. Op dit moment verwijst de app je naar de dichtstbijzijnde winkel en kijkt welke diensten deze Apple Store je kan aanbieden. Daarnaast geeft de app met behulp van een pushnotificatie een waarschuwing als de afgesproken tijd wordt genaderd. De afspraak is ook gelijk door te plaatsen naar iCal.

Via de app kun je in de App Store zowel producten bestellen als reserveren. Bestelde producten worden thuis bezorgd terwijl je de gereserveerde producten zelf kunt ophalen in een Apple Retail Store. Ook kun je in de app aangeven dat je een aangeschaft product wil laten graveren of in wilt laten pakken in een cadeauverpakking.

Apple heeft in Nederland geen eigen retailwinkels. Hierdoor is de app niet bruikbaar in Nederland en ook niet in de Nederlandse App Store verkrijgbaar.

Apple producten reserveren in de Apple Store-app

0 Reactie(s) op: Apple Store-app met incheckfunctie gelanceerd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.