Apple stopt met verkoop Apple TV 3

Door: Rens Blom | 05 oktober 2016 10:14

Apple TV 3
Nieuws

Apple staakt de verkoop van de derde generatie Apple TV, die sinds 2013 verkrijgbaar was. Er wordt nu vol ingezet op de Apple TV 4.

Dat blijkt uit een e-mail die het techbedrijf aan medewerkers en scholen heeft verstuurd, en is ingezien door 9to5mac. Apple heeft de TV 3 wereldwijd uit zijn (web)winkels gehaald, ook de Nederlandse. Winkelketens kunnen geen nieuwe modellen meer aanvragen, maar mogen de huidige partijen nog wel verkopen. Wanneer die op zijn, wordt er gefocust op de nieuwere Apple TV 4. Lees ook: 7 tips voor je Apple TV.

Apple TV 4

Dat model werd in september 2015 aangekondigd en biedt twee grote vernieuwingen ten opzichte van zijn voorganger. Hij wordt geleverd met een aanraakgevoelige afstandsbediening die gebruikt kan worden bij apps en games.

Want dat is het speerpunt van de Apple TV 4: de mogelijkheid om apps op het apparaat te installeren. Hij heeft dan ook sterk verbeterde hardware, met meer werk- en opslaggeheugen en een krachtigere processor. De vierde generatie Apple TV is verkrijgbaar vanaf 179 euro.

Bron: 9to5mac

0 Reactie(s) op: Apple stopt met verkoop Apple TV 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.