Apple stelt beta van OS X 10.8.3 beschikbaar aan ontwikkelaars

Door: Wouter Hoeffnagel | 04 november 2012 12:27

Mac

Apple nodigt ontwikkelaars uit OS X 10.8.3, de volgende update voor OS X Mountain Lion, te testen. Het lijkt erop dat Apple de update voor korte termijn op de planning heeft staan.

Dit meldt AppleInsider op basis van anonieme bronnen 'die bekend zijn met de software'. Niet alle ontwikkelaars zijn uitgenodigd voor de testfase. Alleen een selecte groep ontwikkelaars mag de beta alvast uitproberen. De testfase is bedoeld om ontwikkelaars de mogelijkheid te geven hun apps alvast te testen met het nieuwe besturingssysteem en eventuele bugs te verhelpen voordat het besturingssysteem beschikbaar is voor het grote publiek.

Onduidelijkheid

Veel details over de nieuwe versie van OS X zijn helaas niet bekend. Zo is het onduidelijk welke wijzigingen Apple heeft doorgevoerd of dat het besturingssysteem nieuwe features bevat. Ook is niet bekend wanneer Apple de nieuwe versie van OS X Mountain Lion aan het grote publiek beschikbaar stelt. Beta's worden doorgaans echter kort voor de lancering van de definitieve versie vrijgegeven.

Apple lanceerde OS X 10.8 Mountain Lion op 25 juli 2012. Het bedrijf stelde in september 2012 OS X 10.8.2 beschikbaar, waarin onder andere een Facebook-integratie werd toegevoegd aan het besturingssysteem.

0 Reactie(s) op: Apple stelt beta van OS X 10.8.3 beschikbaar aan ontwikkelaars

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.